Az értelmiség halála!

2006. ápr. 01. (szombat), 18:17, D. keze nyomán
Mindennapok, Csípős, Röhög, e-Arc.hu
SérülésekMár többször mondtam B-nek, hogy utálom, ha az álintellektuel faszságait nyomatja: az én szavaimat veszi át, és használja őket ilyen Edda Művek, Kozsó, meg hasonlók ideáira fordítva. Ezúttal épp Isten, az ember, és a reklámok egymásra hatásáról "filozofáltak" (totális közhelyekkel), mikor beszóltam neki, hogy az intelligens ember épp ezt nem csinálja. Erre ő közölte, hogy micsoda dolog, hogy én nem vagyok képes semmit korrekten csinálni, és mindig hanyagolom a feladataim, ráadásul selyemfiú vagyok, meg ilyenek! Teljesen kikelt magából, és mindent a fejemhez vágott, ami csak eszébe jutott.
Szó szót követett, aztán már annyira nem bírta feldolgozni a rohadék, hogy ököllel jobb szemen ütött. Nem vagyok aggresszív típus, de iszonyúan bepörögtem, hanyattlöktem, ő átesett egy széken, ami eltört, én meg belerúgtam kettőt. (Máig szégyellem, de kicsit talán jól is esett.) Két haverja erre lefogott, ő meg felkelt, és a keze ügyébe eső széklábbal tök erőből a jobb arcomba csapott. Azt hiszem, elájulhattam, mert következőre arra emlékszem, hogy a földön fekszem, és rettenetesen vérzik az orrom.
Egy ismerősöm elmondása szerint estemben lefejeltem a pulthoz vezető egyetlen lépcsőt, majd B. egy haverja még arconrúgott bakanccsal, és elrohantak.

Az biztos, hogy beperelem a rohadékot! Feljelentem, a törvény majd ítél felette!

Iszonyúan fáj a fejem. Voltam sebészeten, de azt mondják, a sérüléseim nyolc napon belül gyógyulnak... no comment! Mindenesetre szétvet az ideg, úgyhogy megyek is a rendőrségre! Ők majd talán gyógyírt jelentenek sajgó problémámra.

Szerk.: Április 1....