Démontüdők

2008. ápr. 26. (szombat), 05:21, D. keze nyomán
Életképek, Csípős, Elmélkedős, Szürreálium, Én népem
Nem alszunk, iszunk, hajtunk. Ez ugyebár rendkívül stimulálóan hat az immunrendszerre, avagy ha ordítozol az ördöggel, ne csodálkozz, ha belédlöki a "vasvellát".

Kezdődött az egész egy enyhe gyengeséggel, aztán a manduláim teljes erőből igyekeztek középen (és szárazon) összetapadni, közben persze láz, meg ízületi fájdalmak fűszerezték a képet. A toroktáji viccel-bolondozik áthúzódott a hörgőimre, és azóta nem akar múlni. A körzeti orvos - nagy ügyesen - felírt egy nyákoldót (...tartsa meg a humorát), hogy könnyebben köhögjek, ennek megfelelően időnként a tüdőmet kiköpöm.
Azt hiszem, ez lehet a harmadik lábon kihordott tüdőgyulladásom, bár ha őszinte akarok lenni, az előző kettő volt inkább az, ez erősebben hasonlít hörghurutra. Nem mintha ne lenne kurva mindegy, ugyanazt csinálom vele.

Az egyetemet, illetve a munkát nem, de azért a poharazást egy kicsit most szüneteltettem. Egészen máig - hogy aztán tapasztaljak igazságtalanságot és teljes őszinteségem, becsületes hozzáállásom tétován menekülő megtagadását. Vicc ez a világ, feleim - kár, hogy nem nevetek rajt.
Mi a bánatnak vagyok felnőtt, ha erre nincs igaz válasz? Pedig tudja, hogy emberként értekelem, többet nem akarok, és tudja azt is, hogy látom... Látom tested-lelked.

Érzem a zavarát, érzem a pillantását, érzem, hogy már fél a játéktól - magától fél. Érzem a másik zavarát is, aki tudja, hogy faszul játszik. Érzem a harmadikét is, aki ahhoz is fakocka, hogy egyáltalán játsszon. No és persze érzem azt is, aki meg nagy arccal, és nyilván a másik lekicsinylésével próbálja saját magát felértékelni. A homokozó királyával végképp nem vagyok hajlandó játszani.

Éljenek a tüdőshalak, mert övék a levegő országa. Éljen az Electric Wizard, mert övék a Demon Lung országa. Meg úgy általában éljenek, mert alulhangolt, obszcén igazságokkal dobják fel vulnerábilis hétköznapjaim.

Utószó: Hozzá kell tennem, rég volt annyira jópofa estém, mint tegnap. Pár óra olyan örvénylő emocionális és élményforgatagot hozott, amiért nagy-nagy köszönettel tartozom annak, akit látok.

Zene: Electric Wizard - Demon Lung

I've got a 12 ton demon on my back
Whispering shit in my brain
Martin witch on a bitch whip death trip
Begging me to do it again Yeah! Yeah! Yeah!

She'd been to places her mothers never seen
When she was fifteen
Now she's squirming across the floor
Begging me to do it again Yeah! Yeah! Yeah!

Yeah, load me a demon lung
Yeah, load me a demon lung
Yeah, load me a demon lung
Yeah, load me a demon lung and I'll be alright now.