Trendi - viszlát, Medion Pro2!

2006. feb. 04. (szombat), 16:22, D. keze nyomán
Mindennapok, Baj van, Keserű, Zene
Trendi lett az mp3 lejátszó, lassan mobiltelefon-verővé növi ki magát kultusza. Én a divatot megelőzve, Ausztriából hoztam be egyet, és imádtam: sehova nélküle! Szabályosan egy lépést nem tettem zenementesen házon kívül, rajongtam minden percért, amit lejátszóval töltöttem (szívesebben indultam el itthonról, mint előtte!). Míg nem volt, a "még egy számot, csak még egyet" szellemében rendszeresen elkéstem mindenhonnan.

Trendi volt a lopás mindig is. Ki kicsiben, ki nagyban, de olyan, mint leninatyánk: élt, él, és élni fog. Pénteken a Trendi nevű, ótvar szórakozóhelyen voltunk egy kivételesen szar "buliban"; nehéz megmondani, csak a zsebemből csúszott ki, vagy valahol lenyúlták, de mégha az első is, vissza biztosan nem adták. Ellentétben velünk, akik egy órát leadtunk. Volt, aki közel biztosra állította, hogy ellopták, volt, aki szerint ilyen helyen nem lopnak (én úgy fogalmaznék: a Trendi sokkal kevésbé "ilyen" hely, és az ilyen helyeken is lopnak, csak nem annyira). Nem tudom, de nem került elő. Rohadtak.

Tegnap egész nap a sírás kerülgetett. Az utóbbi idők totális káoszának betetőzéseként lenyúlták az úgy imádott Medion Pro2-met, és jó darabig esély sincs rá, hogy pótoljam. Köszönöm, így tovább! Mintha egy rokonom vesztettem volna el. gg no re