Városi sebességrekordok

2006. jún. 28. (szerda), 21:21, D. keze nyomán
Életképek, Csípős, Fejemfalba
A kormányzati járműveket pár évente lecserélik, P. és gyurmás haverja így jutottak hozzá potom pénzért Orbán Viktor szolgálati Audijához. 3 tonna páncél és luxus, brutális, közel 6 literes motor (megoszlanak róla a vélemények, hogy V8-as vagy V12-es).
P. és gyurmás haverja ketten közelítik a 300 kilót. Ücsörögtek a lámpánál az Árpád-híd pesti hídfőjénél, jött a zöld, meg egy 6-os Audi is, ami 80-nal elkocogott mellettük. P. és gyurmás haverja nekiálltak állórajtból gyorsulni.
2-esben érték utol a fickót a hídon, és 260 km/h-ról alig tudtak visszajönni a budai lehajtón.

Anyámnak volt egy munkatársa, rendszerint problémák voltak az autóival.
A frissen kapott Volvo kulcsát azzal adták át, hogy vigyázzon rá, még be kell járatni. Másnap visszavitte, hogy "valami gond van" - a motor vezetékezése szó szerint leégett, úgy meghajtotta valahol a Flórián tér táján.

Ő ugyanaz volt, akinek kiküldték a munkahelyére a rendőrségi idézést. Nyuszót lefotózták valahol a városban: jobb kézzel tartja a kormányt, fél testtel meg kihajol az ablakon, és a baljában lévő sörösüveggel int egyet a kamerának; 180 táján. :D
(Pár napon belül amúgy visszakapta a jogosítványát - csak a megfelelő embereket kell ismerni.)

Ők még a látványosabbak, a valóban létező városi autóversenyzéshez közük sincs. Viszont remélhetőleg babakocsit sem fognak tolni. Mármint karosszériával.